"דייג אחד אמר / שיש דגים בים / צריך לזרוק חכה ולהרים אותם.
דייג שני אמר /שזה לא העיקר /אם יש דגה או אין הכל אותו דבר.
שלישי שהצטרף / הוציא משקה צורב / מן יין שעושים אותו לבד.
ורביעי עלה / עם בטן עגולה / פתחו שולחן ושרו פה אחד".
שורות יפות אלו זימר לו שאול צירלין וגם אתם תשירו כשתפתחו שולחן עמוס כל טוב במסעדת "הדייגים" בנמל יפו. שבו תחת הסככה, עם בריזה מלטפת מהים כשממול נוף הספינות והדייגים שבנמל, ותחוו אווירה רומנטית וארוחה משובחת. חוויה אותנטית ואטרקטיבית.
המסעדה הים תיכונית, שקיימת מזה 40 שנה, היא בבעלות אהרון ויעקב, שני דייגים מקצועיים, שהחזיקו בספינות דיג בנמל יפו ושמם נודע למרחוק. בתפריט "הדייגים" תמצאו מבחר דגים טריים ופירות ים, שמגיעים ישירות מרשת הדייגים אל הצלחת. בנוסף, המסעדה מציעה מבחר סוגי בשרים ותפריט מגוון בסלטים ותוספות.
תוכלו להתחיל במבחר סלטי הבית ומנות פתיחה, החל באיקרה, דרך סלט רוקט בייבי, פטריות מוקפצות, אנשובי הבית וכלה בקרפצ'יו סלמון וסלט יווני. בין פירות הים תמצאו שרימפס שמנת ופטריות, קלמרי שום, חמאה ויין או לובסטר. בקרב הדגים הטריים תמצאו דניס, בס הסלע, פילה פלמידה לבנה, סטייק כריש או שיפודי דג חרב. חובבי הבשרים יוכלו ליהנות מסטייק אנטרקוט, חזה עוף בגריל או שיפודי פרגיות.